Er zit muziek in Dorpslijst Sander

Op 13 oktober kies jij een nieuwe gemeenteraad.

Wie zijn stem geeft aan Dorpslijst Sander, stemt voor een groene gemeente waar het voor iedereen heerlijk wonen is.  Sander wil nog meer inzetten op rustgevende natuur, duurzaam milieu en sterke sociale samenhang. Hoe kunnen we goed en gezond leven? Hoe kunnen we er voor elkaar zijn? Hoe kunnen we elkaar helpen en geholpen worden?  Sander wil een ‘levendige democratie’. En dat betekent nauw samenwerken met haar bewoners, met jou. ‘Hoe zie jij dat aangenamere Kontich en hoe kunnen we dat samen realiseren?’

Elke stem die je aan Dorpslijst Sander geeft, bepaalt hoeveel zitjes we in de gemeenteraad innemen. Hoe meer zitjes, hoe meer we samen kunnen realiseren. Hoe meer we kunnen vernieuwen. Als je individueel stemt op een kandidaat bepaal je mee wie als gemeenteraadslid zetelt.

Benieuwd naar onze kandidaten?

Benieuwd naar ons programma? Lees het hier…

Weinig tijd? Lees het hier onderwerp per onderwerp

2 reacties

  1. Dankjewel voor uw vraag. Dorpslijst Sander is een onafhankelijke dorpslijst met inwoners met verschillende interesses en expertises uit alle hoeken van de gemeente. Als u binnenkort ons programma leest zal u zien dat klimaat, leefbaarheid, mobiliteit, burgerparticipatie maar ook het sociale aspect van met z’n allen samenleven en niemand achterlaten ons nauw aan het hart ligt. We zijn hierbij echter niet gebonden aan bestaande politieke partijen en de soms eerder centraal aangestuurde programmapunten.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *