het Halfdiep, zwembad en sporthal

Geplaatst door

De fuifzaal moest voor het vorige bestuur een polyvalente zaal zijn, met als resultaat dat de ruimte voor geen enkele toepassing optimaal is. We trachten dit zo goed mogelijk te verhelpen. Een onafhankelijke akoestische studie toonde aan dat er nog grote bijkomende ingrepen moeten genomen worden.

Het zwembad is sinds de renovatie dikwijls geplaagd met losspringende tegels die men telkens wat lokaal heeft hersteld. Het probleem werd steeds groter. Ook dit knelpunt hebben we grondig aangepakt. Gelukkig kan de buitenconstructie blijven. De badkuip wordt met inox bekleed, boven water wordt opnieuw met (de juiste) tegels afgewerkt.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *