Meerjarenplanning: Dorpslijst Sander vraagt meer ambitie voor klimaat, natuur en welzijn van de inwoners

Geplaatst door

Onze commentaren op het meerjarenplan van de gemeente Kontich staan in de krant. Het Laatste Nieuws is zo vriendelijk om de bevoegde schepenen meteen te laten reageren. Hopelijk kunnen we hen blijven inspireren tot een beter beleid voor mens en natuur in Kontich en Waarloos.

Hier lees je het artikel uit Het Laatste Nieuws.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *