Nieuwe sociale kruidenier opent in Kontich !

Geplaatst door

In de Drabstraat opent een nieuwe sociale kruidenier met de naam ‘De Kompanie’. Twintig vrijwilligers knapten de oude assistwinkel helemaal op en maakten er een aangename grote kruidenier van met een ontmoetingsruimte. We mochten er gisteren een kijkje nemen en stonden in bewondering voor deze mooie prestatie.
De winkel opent elke donderdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Vele basisproducten voor voeding en verzorging worden aan kleine prijzen verkocht aan mensen met een klein budget.
Wie interesse heeft, moet zich even aanmelden bij de sociale dienst in het gemeentehuis of bij het ziekenfonds.
We wensen de initiatiefnemers, de vrijwilligers én de klanten alle succes toe met dit nieuwe initiatief in Kontich.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *