Sympathisanten lopen de nieuwe weg in.

Geplaatst door

Kontich won de actie ‘aangenaamste plekje’ en maakte er een volksfeest van!

Het vrijmaken van voetweg 48 is een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen gemeente, provincie, Natuurpunt en Landschapspark Zuidrand

Voor de derde keer in één jaar tijd verzamelen we hier in het Kapellekensbos. Laten we niet vergeten dat het grootste gedeelte nog steeds privébezit is en we zijn de eigenaars dankbaar dat ze dit gebied toegankelijk houden.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *