Gemeentehuis

Geplaatst door

Alle diensten van het OCMW, kind en gezin, het sociaal verhuurkantoor, de politie en uiteraard de gemeentelijke administratie brengen we samen in het gemeentehuis dat daarvoor volledig aangepast zal worden. Het huidige gebouw dateert uit 1982 en is uitgeleefd. PlusOffice Architects uit Brussel is door het schepencollege gekozen uit 19 kandidaten. De totale kostprijs van het nieuw gemeentehuis zou op 6,2 miljoen euro komen.

gemeentehuis

 

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *