Parking achter de academie

Geplaatst door

Er ligt nog steeds een onbekende groene parel verborgen achter de academie. Ooit stond de stoel van duizend zonnen er opgesteld en kwam niemand er opdagen. Te weinig mensen in Kontich kennen en gebruiken dit park. Bovendien zou het nog een flink stuk uitgebreid kunnen worden op het braakliggend deel dat vroeger één geheel was en nu grotendeels als parking voor de kruisschanslei wordt gebruikt.

 

 

parking academie2
Klik voor groter beeld

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *