Mededeling van onze fractieleidster

Geplaatst door

Beste mensen, raadsleden, schepenen, burgemeester

 

Het ViVo is een goed plan dat door de meerderheid gedragen wordt.

Er is rekening gehouden met zwakke weggebruikers en schoolomgevingen. De Drabstraat zal daarom extra in het oog gehouden worden. Een fietsstraat is een straat waar fietsers op iedereen voorrang geniet, geen autostraat, een rustige doorsteek waar fietsers veilig voor de auto’s mogen rijden.

De middenstandsorganisaties zijn voorzichtig positief over dit plan. Het is ook aan de bewoners om hen te steunen in de toekomst.

De veiligheid in de wijken en buurten zijn zeer belangrijk voor Dorpslijst Sander. Wij denken dat deze aanpassingen voor veel mensen de omrijfactor sterk zal verminderen. We hopen dat fietsers ons dorp blijven in-fietsen. We zullen er alles aan doen om het voor iedereen veiliger te maken.

We hebben samen met N-VA hard aan dit ViVo -plan gewerkt. Maar het werk is nog niet ten einde, waar er overschrijdingen worden vastgesteld of nieuwe problemen komen, zullen we kijken naar alternatieven. Kleine aanpassingen kunnen wonderen doen.

We moeten eindelijk rust brengen in ons dorp, dat verdienen onze inwoners, maar we zullen zorgzaam toezien. Het verkeer is een zaak van ons allemaal. Iedereen is mee verantwoordelijk voor een veilig en leefbaar dorp.

We staan met dorpslijst Sander achter dit VIVO-plan, en danken Willem en zijn medewerkers voor het harde werk en het geduld die hij in de voorbije maanden heeft moeten dragen. (met de glimlach)

Greet Blommaert

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *