Structurele aanpak

Geplaatst door

Velen hebben zich waarschijnlijk afgevraagd wat nu net aan de hand is op de hoek van de Bergstraat en Lijsterbol.

 

 

 

 

Welnu, tijdens de Sanderwandeling werd dit toegelicht, het is een schoolvoorbeeld van (S)anders denken. De schepen van ruimtelijke orde heeft hier in samenspraak met de buurtbewoners gezocht naar een structurele oplossing die er wat groener gaat uitzien dan voorheen met behoud van het aantal parkeerplaatsen.

Dat hoekje was sowieso een afgesloten straatje. Dus waarom dit niet bestendigen en een nieuwe rol er aan toe kennen. 2 vliegen in 1 klap.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *