Daphne Reinehr nieuwe voorzitter van Dorpslijst Sander

Geplaatst door

De leden van Dorpslijst Sander hebben gisteren met groot enthousiasme Daphne Reinehr verkozen als nieuwe voorzitter.

 

 

 

 

Daphne is 28 en werd in 2012 verkozen als gemeenteraadslid te Kontich en politieraadslid bij de politiezone Hekla voor Dorpslijst Sander.

Als vrijwilliger organiseerde zij verschillende edities van Zomernachten te Kontich en voordien was ze geëngageerd bij KSJ Kontich.

Daphne werkt als competentie-begeleider voor kinderen en jongeren in Antwerpen.

De leden van Dorpslijst Sander verkozen Daphne als nieuwe voorzitter omwille van haar enthousiasme en inzet; haar maatschappelijk engagement en haar politieke analyse. Als voornaamste doelen ziet Daphne het aantrekken van nieuwe, jonge leden voor Dorpslijst Sander, het gaande houden van de interne dynamiek en overlegmomenten van de dorpslijst en het politiek overleg met de andere partijen in Kontich.

Daphne Reinehr volgt Stef Bossaerts op die volgens afspraak zijn mandaat ter beschikking stelde. Daphne dankt Stef voor het vele werk dat hij als voorzitter voor de dorpslijst heeft gepresteerd. Stef is heel tevreden dat een jong talent de kans krijgt om de dorpslijst te leiden en heeft alle vertrouwen in de toekomst van dorpslijst Sander. Hij blijft actief als OCMW-raadslid en bestuurder van de Duffelse Volkswoning.

Geef een reactie

Uw reactie wordt eerst nagelezen en verschijnt pas na goedkeuring.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *