Leon Joosten vervangt Daphne Reinehr als gemeenteraadslid voor Dorpslijst Sander te Kontich.

Geplaatst door

Daphne Reinehr werd onlangs verkozen tot voorzitter van Dorpslijst Sander. “Ik wil het voorzitterschap met twee handen aannemen. Op deze manier krijgen nog meer mensen van Dorpslijst Sander de kans om in de gemeenteraad te zetelen.”
 

 
Haar opvolger in de gemeenteraad is Leon Joosten (60) uit Waarloos. Leon is actief in het verenigingsleven van Waarloos en goed bekend omwille van zijn inzet en enthousiasme. Met die ingesteldheid zal Leon zijn mandaat van gemeenteraadslid opnemen. Daarbij kan hij putten uit een rijke ervaring in de vakbondsoverleg en zijn beroepskennis inzake veiligheid op het werk.
 
Leon Joosten: “Ik ben blij dat ik Waarloos kan vertegenwoordigen in de gemeenteraad vanuit Dorpslijst Sander. Met de oprichting van de dorpsraad is een belangrijke stap gezet voor Waarloos. De vragen uit Waarloos kan ik nu ook in de gemeenteraad verwoorden.”
 
Met deze wissel bereikt dorpslijst Sander een perfect evenwicht inzake vertegenwoordiging van mannen en vrouwen in haar gemeenteraadsfractie. De eerste helft van de legislatuur zetelden 3 vrouwen en 2 mannen voor Dorpslijst Sander in de gemeenteraad. Vanaf nu is het net omgekeerd.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *