Leon Joosten nieuwe fractieleider Dorpslijst Sander!

Geplaatst door

Kontich 16 oktober 2017

Na vijf jaar voortreffelijk werk draagt Greet Blommaert het fractievoorzitterschap over aan Leon Joosten. Leon werd Kontichs gemeenteraadslid in de zomer van 2016 en zal vanaf nu de gemeenteraadsfractie van Dorpslijst Sander leiden.

Leon is 61 en een zeer geëngageerd inwoner van Waarloos.

Getuige hiervan al z’n eerste interventie voor Waarloos.

Hij werkt als opleidingsinstructeur bij Aleris in Duffel. Leon heeft heel wat ervaring vanuit de vakbondswereld en slaagt erin een kordate aanpak te combineren met een zeer warme menselijke omgang. Dorpslijst Sander heeft dan ook veel vertrouwen in Leon als fractieleider.

Greet Blommaert blijft gemeenteraadslid. We danken haar voor haar grote inzet als fractieleider. Greet is een vurige verdediger van de aanpak van Dorpslijst Sander. Ze slaagt erin om overal waar mensen samenkomen aanwezig te zijn om naar hen te luisteren en signalen op te vangen. Deze rol wil ze graag verder blijven opnemen.

2 reacties

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *