Meer betaalbare kinderopvang in Kontich en Waarloos

Geplaatst door

Kontich heeft een goed aanbod voor kinderopvang. Maar vaak is deze nog erg duur. Enkel de openbare opvang (’t Bruggeske en ’t Wisterke van het ocmw) heeft een tarief afhankelijk van het gezinsinkomen.

Dit kan nog een stuk beter. De gemeente wil samen met Kind en Gezin meer opvanginitiatieven de kans geven om een inkomensgebonden tarief toe te passen, in plaats van een vast tarief.

We hopen dat verschillende organisaties voor kinderopvang zich hiervoor kandidaat zullen stellen.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *