Nieuwe fietsstalling aan Schapenhagen.

Geplaatst door

In de Pauwenhoevestraat ter hoogte van het nieuwe natuurgebied Schapenhagen heeft Natuurpunt met financiële steun van de provincie Antwerpen en in samenwerking met de gemeente een oude mestvaalt omgevormd naar een fietsstalling én picknickplaats. Er werd gebruik gemaakt van duurzaam Robiniahout.

Dit wordt het nieuwe vertrekpunt om lange wandelingen te maken richting Schapenhagen en de Oude Spoorwegberm.

In de details zit het verschil. Een fijne realisatie.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *