Sander presenteert kandidaten voor verkiezingen

Geplaatst door

De volledige lijst met 27 topkandidaten: jong en ervaren, uit alle wijken … Je vindt ze hier.

De dorpslijst is erg trots dat ze zo’n sterke lijst kan voorleggen aan de kiezer op 14 oktober met heel diverse kandidaten. Een erg complete mix: fris en ervaring, kennis van de gemeente en haar inwoners en vooral 100% inzet voor Kontich en Waarloos. We maken het samen!

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *