De Kontichse Braderij… meer overleg met de verenigingen

Geplaatst door

Veerle Van Dyck neemt tijdens de gemeenteraad de verdediging op van de Kontichse verenigingen. Terwijl Schepen Abrams en de raadsleden Daelemans en Blommaerts redetwisten over de middenstandsvereniging Vank en over de participatie van de verenigingen aan de braderij, neemt Dorpslijst Sander het op voor de verenigingen. Veerle pleit ervoor om vooral in overleg te gaan met de verenigingen en te zoeken naar formules die bij hen passen. Dat is wellicht iets heel anders dan wat middenstanders of politici verwachten van een braderij. We zijn benieuwd hoe dit verder gaat verlopen. Positief is alvast dat zowat iedereen de Edegemse braderij een goed voorbeeld vindt.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *