Ook bakfietsen verdienen een fietsenstalling

Geplaatst door

Dorpslijst Sander vraagt fietsenstallingen voor bakfietsen aan het gemeentehuis. Het gemeentebestuur besteedt 80.000 euro aan 108 overdekte fietsstaanplaatsen aan het gemeentehuis. Ze voorziet helaas geen enkele plaats voor bakfietsen. Volgens onze fractie is hieraan wel behoefte. Steeds meer mensen gebruiken een bakfiets. Bijvoorbeeld wie met kinderen naar Kind en Gezin komt in het vernieuwde gemeentehuis, zal dit steeds meer doen met een bakfiets. Deze fietsers en hun kinderen verdienen een degelijke staanplaats voor hun bakfietsen. Ook op andere plaatsen zijn bakfietsenstallingen nodig: in de winkelstraat, aan de academie, een sportinfrastructuur en zo meer. Schepen Wevers wil er mee naar zoeken maar vindt de bakfietsen wel groot.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *