Berpekingen opgelegd aan de lokale raad voor economie

Geplaatst door

De nieuwe raad voor lokale economie krijgt allerlei beperkingen opgelegd.
Deze meerderheid van N-VA en Open VLD heeft het moeilijk met inspraak en participatie. De adviesraden worden in een keurslijf gedwongen, zo ook de nieuwe raad voor lokale economie. Ondanks de benaming, lijkt men enkel op handelaars te mikken en verliest men nu al de andere ondernemers uit het oog. Het is volkomen onduidelijk waarom er slechts 10 stemgerechtigde leden kunnen zijn. Dat is in geen enkele andere raad het geval. En ten slotte is het heel vreemd dat de gemeenteraad het huishoudelijk reglement van de raad al stemt, terwijl in de statuten van de raad staat dat ze zelf hun huishoudelijk reglement opmaken.
Met alle sympathie, wij willen ook een adviesraad voor lokale economie, maar dan wel met een goed en logisch reglement.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *