Integraal waterbeheer

Geplaatst door

De afkoppelingspremie die je krijgt als je je afvalwater gescheiden aflevert in de riolen, blijft ongewijzigd op 1000 euro. Volgens ons ligt de kostprijs doorgaans hoger. We vroegen op de gemeenteraad om het maximumbedrag te verhogen, maar ook om eens te kijken naar onthardingsinitiatieven, waterinfiltratie en hergebruik op private grond. Deze initiatieven zouden eveneens beloond kunnen worden in de toekomst ten gunste van het grondwater.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *