Onderhoudswerken beter coördineren

Geplaatst door

Nu de gemeente een contract aangaat met Hydrogem voor het onderhoud van de rioleringen, vroegen we op de gemeenteraad om de reiniging van de kolken (de putjes in de straatgoten) gelijktijdig te laten doen met reinigen van straten, zodat de parkeerstroken maar één keer vrijgemaakt moeten worden. Schepen Wevers dacht dat het zeer moeilijk zou zijn, maar schepen Wim Claes, pikte het idee op en zou bekijken wat er kon.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *