Dorpslijst Sander plant bomen in tuinen

Geplaatst door

We beslisten om deze Sanderkrant van eind 2019 met 4 pagina’s in te korten. Met wat we hiermee uitspaarden
zouden we een aantal toekomstbomen aankopen.

Verschillende inwoners van Kontich gingen in op ons aanbod om een boom in hun tuin te planten. Wim Annaert adviseerde welke boomsoort best geschikt was voor elke locatie. Vorige zaterdag was het tijd om te planten. En zo is Kontich weer enkele mooie bomen rijker. Volgende winter doen we dezelfde actie. Als je interesse hebt, mag je het ook nu al laten weten.

Ook Het Laatste Nieuws bracht verslag uit

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *