Alles behalve een politieke stunt

Geplaatst door

Woeps… dat is even schrikken: onze burgemeester klasseert het samenroepen van de gemeenteraad als een ‘politieke stunt’. We dachten dat hij meer respect zou hebben voor de lokale democratie.

Van de voorzitter van de gemeenteraad verwachten we dat hij zijn eigen raad hoog zou inschatten. Net hij vindt dat we beter een mailtje naar de burgemeester zouden zenden, dan de raad samen te roepen. Hechten beide N-VA’ers dan niet meer belang aan het democratisch overleg?

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *