Samen maken we jouw wijk groener!

Geplaatst door

Bomen beschermen uw buurt tegen hitte en droogte. De bomen in de straat of op het plein, maar ook de bomen in tuinen. Vorig jaar mocht Dorpslijst Sander enkele bomen helpen aanplanten in een aantal Kontichse tuinen. Dat willen we dit jaar graag opnieuw doen. We zijn dan ook heel blij dat onze intercommunale Igean samen met Regionaal Landschap de Voorkempen op dezelfde kar springt.

Je kan vijf soorten bomen of fruitbomen voor 30 euro per stuk nog bestellen tot en met 30 september via deze link. https://www.rldevoorkempen.be/1000-bomen-plant-je-mee/5930

Dorpslijst Sander wil dit initiatief extra aanmoedigen en ondersteunen. We geven je gratis advies over welke (fruit)boom je best plant op welke plaats. Je mag ons zelfs vragen om die boom mee te helpen aanplanten in je tuin! Dus haast je en geef ons een seintje (joost.fillet@kontich.be) voor gratis advies en hulp.

Samen maken we jouw wijk groener!

Hieronder de link om de bomen te bestellen

https://www.rldevoorkempen.be/1000-bomen-plant-je-mee/5930?fbclid=IwAR2JT_q1AOiCb1fnb1j8Q-9eH8nllNkEi8jYAcaJNqkmqXbKsu7oWkouM1Q

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *