Ook in de oppositie is SAmenwerken ons codewoord

Geplaatst door

De SA van SAnder staat voor SAmen. Ook in de oppositie is SAmenwerken ons codewoord. We willen zoveel mogelijk samenwerken aan het beleid. De meerderheid steunen waar het goed gaat en inspireren waar het beter kan. En dat lukt ook. Zo vroegen we om de nieuwe speeltuin in het gemeentepark toegankelijk te maken voor kinderen met een handicap. Die voorwaarde werd opgenomen in het bestek. Dat is zeer goed.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *