Samen de winter door dankzij Warme Plekken

Geplaatst door

Dorpslijst Sander vraagt aan de gemeente om warme plekken in te zetten om samen met de inwoners de winter door te komen. Zoals in de meeste gemeenten verzint ons schepencollege een aantal maatregelen om de gemeentelijke energiefactuur te drukken. Dorpslijst Sander wil op andere manier naar de energiecrisis kijken en vraagt zich af hoe we samen de winter doorkomen. De gemeente zou voor inwoners die door energiefacturen in de knel komen, warme plekken kunnen opzetten. Daar kan wie wil samenkomen en zo thuis heel wat verwarmingskosten besparen. Samen studeren in de Bib is al enkele jaren een goed ingeburgerd gebruik dat we zeker kunnen opentrekken deze winter. Samen kaarten in De Arend. Samen koken en eten in De Alf of in dienstencentrum De Wilg. Samen spelen op woensdagnamiddag in een breder toegankelijke kinderopvang. Laat de mensen kiezen wat ze doen, maar biedt ze een warme ruimte aan. Samen komen we de winter door!

Artikel GVA

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *