Ons voorstel om Warme Plekken op te zetten is goedgekeurd

Geplaatst door

Ons voorstel om Warme Plekken op te zetten werd gisteren unaniem door de gemeenteraad goedgekeurd. Dank aan alle fracties om het voorstel te willen steunen en ook aan schepen Van Baden om de bekendmaking en de ondersteuning van de Warme Plekken ter harte te willen nemen. Je kan het bespreken van het voorstel beluisteren op deze webstek van de gemeente (van minuut 3 tot minuut 33) https://kontich.notubiz.be/…/kontich…/vergadering/939116

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *