Wij zien geen klimaatambities. Waar wacht men op?

Geplaatst door

Dorpslijst Sander roept gemeentebestuur op om alle klimaatkansen te benutten. Op de zuidflank van het nieuwe kerkdak in Kontich Kazerne moéten zonnepanelen komen. Het hemelwater dat op dit grote kerkdak valt, kan verzameld worden voor hergebruik.De gemeente wil de dakvernieuwing uitvoeren zonder deze noodzakelijk klimaatingrepen; Dorpslijst Sander stelt zich ernstige vragen bij de klimaatplannen van de huidige bestuursploeg. Men belooft steeds opnieuw om de ambities aan te scherpen en opportuniteiten te benutten. Maar in de praktijk gebeurt dat helemaal niet. Waar wacht dit schepencollege nog op?

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *