Fiber…

Geplaatst door

Twee glasvezelkabels door jouw straat? Proximus is volop kabels aan het trekken in Kontich. Op vele plaatsen zijn er werken met hinder en ongetwijfeld schade aan onze voetpaden. Vanavond dreigt de gemeenteraad te beslissen om nog een tweede kabel door de Kontichse straten te trekken, deze keer van Netco, de nieuwe firma die is opgericht door Fluvius en Telenet. We zijn het niet eens met deze werkwijze en zullen vragen om een oplossing te zoeken met slechts één publieke kabelinfrastructuur.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *