De ijspiste moest en zou er komen…

Geplaatst door

De ijspiste moest en zou er komen ook al wintert het niet. Het ijs koelen bij temperaturen ruim boven het vriespunt, kost handen vol geld. Terwijl alle inwoners zich zorgen maken over hun energierekening is dat voor het bestuur blijkbaar minder een probleem. De Kontichse energiemeester adviseerde om de tent rond de ijspiste te sluiten zodat de koude beter bewaard zou blijven. Zo zou men energie kunnen besparen, maar dat advies werd niet gevolgd. De ijspiste mocht van het bestuur een week langer staan als de temperatuur onder de tien graden bleef. Dat is al heel hoog om ijs permanent te koelen. Uiteindelijk warmde het die week op tot 11-12 graden Celsius. Toch sloot men de piste niet. De show must go on.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *