Blijven ijveren voor een degelijke dienstverlening

Geplaatst door

Dorpslijst Sander blijft ijveren voor een degelijke dienstverlening warme maaltijden. Het steunreglement dat werd afgeschaft voorzag, afhankelijk van de behoefte in 0,97 tot 3,42 euro per warme maaltijd en nog hogere bedragen voor een dieetmaaltijd zoals je kan zien op de afbeelding. We herhaalden onze vraag om een nieuw en verbeterd reglement uit te vaardigen. Schepen Cindy Vanbaeden antwoordde dat de huidige gebruikers een korting van 1 euro blijven krijgen zolang ze klant blijven bij één leverancier. Voor ons is dat totaal ontoereikend gezien de grote kans op ondervoeding die bleek uit het seniorenbehoefteonderzoek. We schrokken toen de schepen daarop zegde dat dat onderzoek dateert van 2018 en volgens haar verouderd is.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *