Meewerken aan een groen, sociaal en creatief Kontich & Waarloos

Geplaatst door

Dorpslijst Sander startte gisteren haar verkiezingstraject met een gezellige bijeenkomst van de oude garde samen met nieuwe gezichten. We deelden elkaars ervaringen in de lokale politiek en trachtten zo een eerlijk beeld te schetsen van wat het betekent om de gemeente mee te besturen. De reacties waren warm en enthousiast. De openheid werd gewaardeerd alsook de diversiteit van de aanwezigen en de vrouwvriendelijkheid.

Onze lijst staat open voor iedere geëngageerde inwoner die een bijdrage wil leveren aan een groen, sociaal en creatief Kontich en Waarloos. We doen ons uiterste best om ieders ambitie en mogelijkheden te respecteren en om opnieuw een degelijke groep mensen af te vaardigen in de gemeenteraad en andere bestuursorganen van de gemeente.

Wie interesse heeft, kan nog steeds aansluiten.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *