Dorpslijst Sander wil een eigen energiebedrijf oprichten!

Geplaatst door

Dorpslijst Sander haalde de pers met het idee om een eigen energiebedrijf op te richten. Het idee is ontsproten uit de visie van Marc Bellinkx over verdelen en recupereren van overschotten van particuliere zonnepaneelinstallatie, maar kreeg onder impulsen van Bart Van der Spiegel en de transitiebeweging een veel ruimere invulling.

link naar het artikel in het Nieuwsblad

Versie van de Standaard

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *