3 reacties

 1. Beste,

  Ik ben een leerling van het Sint-Jozifinstituut te Kontich en volg economie wiskunde in het zesde jaar. Voor mijn eindwerk van economie moet ik onderzoekscompetentie maken. Deze gaat bij mij over het fileprobleem in Kontich-centrum.
  Ik heb al heel wat informatie van jullie site gehaald, maar ik zou graag ook wat persoonlijke informatie hebben. Indien u wilt meewerken aan mijn onderzoekscompetentie, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om op mijn volgende vragen te antwoorden? Ik zou u zeer dankbaar zijn en het zou een grote meerwaarde aan mijn eindwerk zijn!
  Ik heb volgende vragen voor partij SANDER:
  1) Wie is de stichter van SANDER (wie kwam met het idee)?
  2) Wat is de aanleiding van het oprichten van SANDER?
  3) Wat is u persoonlijke visie op het fileprobleem in Kontich?
  4) Wat zijn de belangrijkste doelstellingen die SANDER wil bereiken?
  5)

  1. 5) Is er sprake van een eventuele samenwerking met andere partijen?
   6) Wat zijn de slaagkansen van de voorgelegde doelstellingen?

   Als u nog andere informatie voor mij heeft is deze altijd welkom!

   Alvast bedankt!
   Met vriendelijke groeten
   Naëmi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *