Sander leest het nieuwsblad.

Geplaatst door

Knappe kop, dat mag gezegd worden. “Valt aan!” Dat klinkt lekker strijdlustig en geeft de bloeddorstigheid van de agressor aan. Sander vindt het een knappe weergave, zeker als je weet dat de reporter niet aanwezig was op die gemeenteraad!

Inderdaad werd deze opmerking gegeven tijdens de zitting. De persoon aan het woord gebruikt het woord ‘vergeet’ in het artikel terwijl noch in de tekst, noch uit de repliek van de verantwoordelijke schepen kon worden opgetekend dat dit daadwerkelijk zo is. Is dit “weer” een journalistieke vrijheid of het nadeel om over de telefoon of mail een uitgesteld relaas weer te geven. Kontich is één van de 3 laatst overgebleven gemeentes waar dit systeem nog werkzaam is. Of moeten wij hierop wachten? Dan ook zal het “kot” weer te klein zijn.en “moest” de gemeente voorzorgen hebben genomen.

Dus les 1 voor onze prille bestuursploeg: ‘Het is ook nooit goed.”

Wat het woordenspel over de repetitieruimte en speelbossen betreft, ligt de aanval in hetzelfde bedje ziek. Maar we leren graag en veel. Communicatie zal er zijn; woorden zijn nodig, maar daden beklijven.

-wordt vervolgd, zeker weten –

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *