Sander leest iets over postjes.

Geplaatst door

Het Nieuwsblad én GVA berichtten dat Open VLD niet tevreden is over de aanstelling van 2 externe personen voor het AGB. Logisch dat iemand die dit bedrijf jaren naar bestvermogen heeft gerund daarover tenminste vragen bij heeft. Wij zouden pas verbaasd zijn mocht dit niet zo zijn.

Sander én N-VA hebben in dit moeilijke dossier gehandeld met de grondgedachte dat je iemand die ergens iets van af weet je ook voor die taak aanstelt. Van onze afvaardiging, Rob, weten we pertinent zeker dat zijn technisch inzicht en ervaring in de bedrijfswereld een meerwaarde zijn.

Wij hebben ook duidelijk gecommuniceerd dat dit voor 1 jaar is. Het feit dat zelfs wordt afgezien van de zitpenning is iets van een “jamais-vu” gehalte om u tegen te zeggen. Of hebben wij iets gemist de voorbije jaren?

Mogen wij concluderen dat als het nu cadeautjestijd is, het daarvoor nooit is gebeurd?

Wij nemen akte.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *