Geen milieuvergunning voor permanente helihaven in Lint!

Geplaatst door

De provincie Antwerpen geeft geen milieuvergunning aan een permanente helihaven in Lint. Ze vindt dat de bedrijven in de buurt daar geen nood aan hebben. Met die beslissing volgen ze het negatieve advies van de gemeente Lint en een petitie tegen de helihaven met meer dan 4.000 handtekeningen. De provincie had ook bedenkingen bij de inplanting op 200 meter van woningen en een kinderopvangcentrum. Het bedrijf achter de helihaven kan nu nog in beroep gaan. Dan is het de minister zelf die moet beslissen, in dit geval minister Schauvlieghe.

Dat laatste stelt ons gerust, aangezien de minister in kwestie van CD&V signatuur is! En gezien de sneer uit de pan die we kregen vanuit deze hoek, zal dit wel in orde komen!

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *