Een schepen bekijkt (3)

Geplaatst door

Na bijna vier jaar krijgt het directiecomité van het Autonoom GemeenteBedrijf (AGB) een nieuwe samenstelling. Dat AGB staat in Kontich in voor de uitbating van het Halfdiep, de sporthal en het zwembad.

Vanaf nu zal het directieteam van het AGB niet langer bestaan uit een team van drie schepenen en twee experten, maar zullen we met het voltallige schepencollege de taken van het directieteam op ons nemen. Een nieuwe samenstelling wil ook zeggen dat je afscheid neemt van enkele leden, met name de experten Ward en Ludo. En bij een afscheid hoort een terugblik en een woordje van dank.

En dat laatste is hier absoluut op z’n plaats.

Wie in Kontich ‘zwembad’ zegt, denkt spontaan aan de vele maanden dat er niet gezwommen kon worden. Het zwembad had immers voortdurend last van loskomende tegels. Daarom moest het gerenoveerd worden. Na veel wikken en wegen werd er gekozen voor een nieuwe inoxkuip voor het wedstrijdbad en aangename tegels voor het instructiebad. Die renovatiewerken hadden nooit zo’n mooi, goed en duurzaam resultaat opgeleverd als we in ons directiecomité niet deze twee experten hadden gehad. Ik ben Ward en Ludo ongelooflijk dankbaar voor hun inzet, hun kritische constructieve vragen, hun steeds opnieuw zoeken naar duurzame en betaalbare oplossingen, maar vooral hun frisse kijk op de zaak!

Veerle

volgend

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *