Mieke Jacobs vervangt Mariejeanne Moorkens tijdelijk in de Kontichse OCMW-raad.

Geplaatst door

Mariejeanne Moorkens moet tijdelijk verstek laten voor de vergaderingen van de OCMW-raad wegens ziekte. Voor Dorpslijst Sander is het heel belangrijk om een waardige tijdelijke vervanger te vinden voor Mariejeanne.

 

 

Mieke Jacobs wil deze taak graag opnemen. Mieke is een zeer geëngageerde inwoner van Kontich-Kazerne. Als moeder en mantelzorger heeft ze een rijke ervaring. Wie haar kent uit de wijkraad, de fairtrade werkgroep of als vrijwilligster in de St.-Michielschool te Waarloos, die weet dat Mieke een vat vol energie is, steeds bereid om de handen uit te mouwen te steken.

Dorpslijst Sander is blij om opnieuw een vrouw met een groot hart, boordevol inzet en energie, te kunnen afvaardigen in de OCMW-raad van Kontich.

Mieke Jacobs zal als raadslid ook deel uitmaken van de kerngroep van Dorpslijst Sander, samen met Stef Bossaerts (OCMW-raadslid), Wim Annaert, Veerle Van Dyck en Joost Fillet (schepenen), Leon Joosten en Greet Blommaert (gemeenteraadsleden), Marc Bellinkx (gemeentelijk vertegenwoordiger in IVEKA en Eandis) en Daphne Reynehr (voorzitter).

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *