Schepen Veerle Van Dyck lijsttrekker Dorpslijst Sander 2018

Geplaatst door

De leden van Dorpslijst Sander verkozen met groot enthousiasme unaniem schepen Veerle Van Dyck tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Veerle is sinds 2013 schepen van cultuur en personeel in Kontich. Ze is de drijvende kracht achter de modernisering van de gemeentediensten en de verbetering van de dienstverlening. Met haar grote inzet bouwde Veerle een degelijke reputatie uit binnen en buiten het gemeentehuis. Ze is een bruggenbouwer tussen mensen, een doorzetter in moeilijke omstandigheden. Enthousiast en aanmoedigend tracht ze voor medewerkers, vrijwilligers en burgers ruimte te scheppen voor nieuwe initiatieven.

Samen doordacht besturen

Veerle hecht veel belang aan ploegwerk en ze wil graag, samen met alle leden van Dorpslijst Sander, een nieuwe bestuursperiode ingaan. Dorpslijst Sander is geen gewone partij, maar een lokale lijst van geëngageerde mensen, die Kontich en Waarloos op hun manier willen besturen: deskundig, ongebonden, open, eerlijk, vriendschappelijk, doordacht en participatief.

De huidige schepenen Joost Fillet en Wim Annaert, de raadsleden Stef Bossaerts, Mariejeanne Moorkens, Greet Blommaert, Leon Joosten, Mieke Jacobs, Marc Bellinkx, onze voorzitter Daphne Reinehr en alle andere mensen uit Kontich en Waarloos die zich aansluiten bij Dorpslijst Sander, zullen zich samen met Veerle inzetten voor een sociaal en democratisch beleid in een aangename gemeente.

lijsttrekker met de reeds gekende kandidaten voor Dorpslijst Sander

De eerste vrouwelijke burgemeester van Kontich en Waarloos?

Met het lijsttrekkerschap van Veerle mikt Dorpslijst Sander op de eerste vrouwelijke burgemeester van Kontich. Als kandidaat-burgemeester zal Veerle een eigen antwoord bieden aan de mensen in Kontich en Waarloos die snakken naar een inhoudelijke en kwalitatieve campagne.

Joost Fillet is erg blij met Veerle Van Dyck als lijsttrekker van Dorpslijst Sander.

In 2006 en in 2012 kreeg Joost Fillet telkens veel steun als lijsttrekker bij de verkiezingen. In 2018 zal hij zich opnieuw volop inzetten voor de Kontichse gemeenteraadsverkiezingen, maar deze keer niet als lijsttrekker. Om het met zijn woorden te zeggen: “Dorpslijst Sander gaat steeds op zoek naar nieuw talent voor onze Kontichse democratie. We proberen om zoveel mogelijk mensen kansen te geven om een rol te spelen in de lokale democratie. Ook voor de topposities werken we aan vernieuwing en verjonging. Ik sta dan ook volledig achter onze lijsttrekker!”

 

Eén reactie

 1. Mevrouw de schepen, beste Veerle,
  Heb de Sander verkiezingskrant met belangstelling gelezen en kan er mij volledig in vinden. Ik woon sedert mijn huwelijk in 1970 in Kontich Kazerne, sedert 1975 in mijn eigen woning. Mijn beide kinderen waren actief in Scouts en Gidsen; ikzelf in oudercomité. Sedert mijn brugpensioen in 2003 volg ik opleidingen in de Academie Kontich. Na het overlijden van mijn echtgenote Elsie in 2005 heb ik me nog intenser als amateur kunstenaar ingezet. Met grote belangstelling hebt u mijn thuisatelier (WAK) en Griekenland tentoonstelling (dec 2017) bezocht. Dit ga ik nooit vergeten !
  Ik hoop dat ik nog vele jaren Kontich mag beleven en kijk uit om te kunnen tentoonstellen in De Ploeg of het Altenalandhuis.
  Hierbij mijn steun voor Dorpslijst Sander !
  Zeer genegen,
  Jan Goossenaerts, Ooststatiestraat 333

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *