Curieuzeneuzen daagt ons uit!

Geplaatst door

Curieuzeneuzen daagt ons uit. Dorpslijst Sander is enige Kontichse partij met een duidelijk beleid voor schone gezonde lucht: zorgzaam voor fietsers en voetgangers, randparking voor auto’s, meer fietsenstallingen ook voor bakfietsen, nieuwe shuttlebus vanuit de wijken naar centrum en station, meer bos en natuur, meer parken voor natuur en rust in de woonkernen, groene pleinen en bomen in de straten.

 

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *