Ze heet Veerle

Geplaatst door

“Natuurlijk word ik graag als eerste vrouw burgemeester van Kontich. Maar het is zo belangrijk dat er ook jongeren, ouderen, nieuwe en minder nieuwe Kontichnaren op de lijst staan. Mensen die gestudeerd hebben en anderen die het leven als leerschool hadden. Zolang ze zich maar willen inzetten voor alle inwoners in onze gemeente.
Mannen moeten het de vrouwen gunnen om op een verkiesbare plaats te staan én vrouwen moeten die kans grijpen. Die gelijke kansen zijn normaal bij Dorpslijst Sander. Ik grijp ze graag met beide handen.”

2 reacties

 1. Beste bestuur van Sander,
  Met de eerste verkiezingsuitslagen die binnen lopen tekent waar ik voor vreesde zich langzaam af. NVA gaat er verder op vooruit. U hebt mijn stem gekregen omdat ik sterk geloof in uw positief project voor onze gemeente. Echter : ik huiver ervan mijn stem te verlenen aan een coalitie met NVA.
  Ik heb de voorbije jaren de figuur van Bart Seldeslachts leren kennen. Oude politieke cultuur, plat cliëntelisme, minachting voor de administratie en zelfs voor rechtbanken waren de openbaringen. Politiek wars van elk deontologisch besef.
  Een juridisch dossier ligt klaar waar ik bewust voor de verkiezingen niet mee naar buiten ben gekomen.
  U hebt de mogelijkheid in een bredere coalitie te treden waar u dan tevens aanspraak kan maken op de burgemeesterssjerp.
  De bijzonder slechte score van Kontich in het Gemeenterapport toont het ongenoegen van veel Kontichenaren aan. De grootste partij in een – door dezelfde partij – gepolariseerde samenleving, is niet noodzakelijk de meest democratische vertegenwoordiging.
  De grootste coalitie is dat wel.
  U kan daar voor kiezen…..tenzij de kaarten reeds voor de verkiezingen verdeeld waren,
  JP

 2. Beste Veerle,
  Ik vind geen resultaat van het aantal voorkeurstemmen voor jou.
  Ik heb er alvast één gegeven.
  Graag had ik het van jou vernomen.
  Vriendelijke groet,
  Jos

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *