Sander kandidatenboekje

Geplaatst door

Deze week werd ons kandidatenboekje in alle Kontichse brievenbussen afgeleverd. Wij wensen u alvast veel leesplezier. In geval van vragen kan u ons uiteraard steeds contacteren. Dat geldt ook als u het  boekje niet ontvangen zou hebben. Dan doen we het nodige om die alsnog te bezorgen. Hieronder alvast de digitale versie.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Downloaden

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *