Beste inwoner van Kontich – Waarloos,

Geplaatst door

Graag willen we jullie bedanken voor alle vragen, bedenkingen en voorstellen die we van jullie kregen de voorbije jaren, maanden en weken.  Bovenal zijn we jullie zeer dankbaar voor alle fijne gesprekken die we mochten voeren.  Uit al deze vragen, interessante voorstellen en gesprekken bleek steeds weer hoe jullie inzitten met het dorp waarin jullie leven.

We bedanken ook de kandidaten van de andere partijen voor de faire campagne.

We hopen dat jullie, inwoners van Kontich – Waarloos, onze positieve insteek, onze wil om steeds weer in dialoog naar goede oplossingen te zoeken, onze 100% focus op het dorp, de verschillende wijken en buurten en bovenal op jullie, de inwoners, konden ervaren.

We geven jullie onze garantie dat wij met uw stem, na de verkiezingen opnieuw hard zullen werken aan en zorg zullen dragen voor:

Een kwaliteitsvolle dienstverlening,
Een zorgzame gemeente,
Een aangename, groene publieke ruimte,
Een klimaatneutrale gemeente,
en bovenal dat we ons blijvend zullen inzetten om de lokale democratie te verbeteren door de participatiemogelijkheden uit te breiden.

We maken het samen!

Namens alle kandidaten en leden van dorpslijst Sander,
Veerle Van Dyck
Lijsttrekker en kandidaat burgemeester voor Kontich en Waarloos

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *