Kontichse gemeentehuis is dé referentie volgens de vakpers

Geplaatst door

We mogen fier zijn dat we dit project in de vorige bestuursperiode doorzetten. Samen doordacht besturen, was onze slogan. Die maakten we zeker waar, onder meer in deze optimalisatie. Dank aan onze coalitiepartner van toen om mee haar schouders te zetten onder deze toch wel gedurfde keuze. Fijn dat de vakpers het Kontichse gemeentehuis nu graag als een referentie bestempelt.

Lees meer…

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *