Gouverneur prijst hemelwater- en groenplan

Geplaatst door

Gouverneur Berx wees alle burgemeesters er onlangs op dat er nog maar enkele gemeenten een hemelwaterplan of een groenplan hebben. Ze maande iedereen aan om daar dringend werk van te maken. Onze burgemeester kon uitblinken want Kontich heeft al een hemelwaterplan én een groenplan. Uiteraard opgemaakt tijdens de vorige legislatuur op initiatief van Wim Annaert en Dorpslijst Sander.

Hemelwaterplan Kontich

Groenplan Kontich

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *