Heraanleg begraafplaats

Geplaatst door

Dit deel van de Kontichse begraafplaats werd amper 10 jaar geleden aangelegd voor urnetegels en strooiweide. Honderden mensen namen er afscheid van hun geliefde. Nu duidt het bestuur deze plek aan om een luifel de bouwen. Geen slecht idee, die luifel, mensen mogen droog staan. Maar laat de architect aub kiezen wat de meest geschikte plaats is. Wellicht is dat niet deze plek die nog recent werd aangelegd en ook niet de grond waar zoveel overledenen uitgestrooid werden. Overigens, misschien kan de mooie bank eens opgefrist worden om ze – waarom niet – te integreren onder de nieuwe luifel.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *