Dikke proficiat aan Wim en aan alle medewerkers van het project “Blauwgroen Park Spoor Natuurlijk”

Geplaatst door

Kontich wint prijs Groene Gemeente 2020

Vijf jaar geleden startte onze schepen Wim Annaert het project “Blauwgroen Park Spoor Natuurlijk” op. Een stuk verwaarloosde oude spoorweg, ingenomen door exoten, werd grondig aangepakt. Zo maakten we ruimte voor water en biodiversiteit. Vandaag kreeg dit project de hoogste bekroning in de categorie ‘landschapspark’, Groene Gemeente 2020 van de vereniging Openbaar Groen. Maak kennis met het project in dit filmpje. Dikke proficiat aan Wim en aan alle medewerkers van het project!

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *