Dorpslijst Sander hekelt klimaatplan

Geplaatst door

Helaas worden de Europese klimaatdoelen met het klimaatplan van de gemeente niet of te laat gehaald. Bovendien stelt het pact slechts één deadline en dat is 2030. Er is geen enkel tussendoel, hoewel de gemeentelijke doelstellingen worden geformuleerd tot 2025. Er wordt geen enkele link hiermee gelegd. Alles in dit pact kan dus worden uitgesteld tot de volgende bestuursperiode of zelfs tot 2029. De timing is dus veel te traag.

Dorpslijst Sander dringt daarom erop aan om versneld werk te maken van concrete acties zoals het ontharden van openbaar domein en de creatie van 10 kilometer extra haag- of geveltuinbeplanting en twintig bijkomende natuurgroenparken.

Vandaag staat ons pleidooi op de gemeenteraad van maandag in de krant. Niet alleen Joost, maar ook Wim , Marjan en Veerle zetten ons standpunt kracht bij.

lees meer in GVA

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *