Evaluatie koersweekend

Geplaatst door

Het wereldkampioenschap wielrennen op dezelfde plaats in hetzelfde weekend als de braderij. Is dat een geslaagde combinatie? Of net niet? Het was prachtig weer en er kwam heel veel volk naar de koers zien. De terrassen zaten vol en de horeca draaide op volle toeren. Maar we moesten lang wachten op de renners alvorens het feestweekend echt op gang kon komen.Het viel ook op dat vele handelaars de deuren sloten tijdens het feestweekend. Op deze braderij-editie is de lokale kleine zelfstandige niet genoeg aan bod kunnen komen, vinden we.De gemeentediensten hadden de handen meer dan vol met de nadars en de kraampjes te verplaatsen. Logistiek was het een zware klus. Was het niet beter om de twee activiteiten (koers en feestmarkt) te scheiden? Op een verschillend moment of door het parcours anders te leggen? De feestmarkt in het dorp en een koers over de Astridlaan-Mechelsesteenweg was misschien beter geweest? Dan zouden de wielerliefhebbers nog naar het dorp komen om verder te feesten en zou men op de Braderie over de koppen kunnen lopen.Laat ons gerust weten wat jouw mening is.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *