Waarom moet begraven worden in Kontich duurder worden

Geplaatst door

N-VA en Open VLD maken begraven in Kontich nog duurder. Alle concessies om te begraven worden 9% tot 22% duurder. Het verschil met onze buurgemeenten wordt alleen maar groter. Een concessie voor 1 persoon gedurende dertig jaar kost nu 900 euro in Kontich. In Edegem is dat 600 euro, net als in Antwerpen. In Lint kost dat 350 euro. Gelukkig blijft kosteloos begraven mogelijk voor een periode van 10 jaar, zonder concessie.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *